APPLE ENTRA EN EL SECTOR DE L'EDUCACIÓ

FONT: cat.imatica.org

Apple ha presentat iBooks 2 i iBooks Author, les seves propostes en el mercat de l’educació per competir amb els llibres de text tradicionals (en paper o en format digital).

iBooks 2 és la renovació de l’aplicació per a llegir llibres d’Apple amb l'iPad. Permet visualitzar presentacions interactives dins dels mateixos llibres (gràcies a la seva gran integració amb altres apps d’Apple com són Pages, Numbers o Keynote) subratllar textos i fer anotacions com si d'un llibre/llibreta normal es tractés, visualitzar vídeos, i respondre preguntes interactives.


I ara us preguntareu, això està molt bé, però qui farà aquests llibres per a l’iPad? Doncs Apple evidentment també hi ha pensat, i ha llençat iBooks Author. Aquesta és una eina perquè qualsevol pugui crear aquests llibres o petits dossiers, ja siguin empreses editorials o els mateixos docents. El procés de creació és molt senzill, tal i com ens té acostumats Apple. No es necessiten coneixements de programació, tot es fa visualment, arrossegant i deixant anar. Tanmateix, si es desitja, també es pot usar HTML5 o javascript. Les dues aplicacions són gratuïtes. El preu dels llibres depèn dels autors / editors: de 0 a 15 dòlars com a màxim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada