L'ESTOIG DIGITAL

FONT: Àrea Tic - Àrea Tac a Tarragona

L’Estoig Digital  és un portal creat per en Ferran Mas, orientat a recopilar recursos i estratègies didàctiques relacionades amb el programari portable.


El portal va obrir el mes de setembre del 2010 amb l’objectiu de posar a l’abast dels docents, els recursos i estratègies que l’autor havia anat recopilant al llarg dels darrers anys en la seva tasca docent a l’aula d’informàtica. En l’actualitat hi trobem :

1. Un catàleg sistemàtic de programari portable gratuït, que el professorat es pot descarregar i repartir tranquil.lament als seus alumnes. La base de dades compta amb prop de 400 aplicacions enregistrades.

2. Diversos paquets (estoigs) de programes, preparats per a poder copiar a l'USB i portar a sobre com a eines de treball. Per exemple:

3. Petites referències a l'aplicació didàctica d'alguna de les eines. En l'actualitat hi ha més de 70 referències.

4. Un canal a YouTube de videotutorials propis, per explicar el funcionament docent d’alguns dels recursos recopilats i explicats. Amb més d'una dotzena de videotutorials d’elaboració pròpia.

5. Un canal de sindicació RSS per seguir les darreres novetats a la base de dades.

6. Un compte i un canal a Twitter per seguir al moment, ja sigui des de l'ordinador ja sigui des del mòbil, qualsevol novetat del portal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada