TOT EL QUE SEMPRE HAVÍEU VOLGUT SABER SOBRE GOOGLE DOCS (NOVA INTERFÍCIE) I MAI NO US HAVIEN EXPLICAT... EN CATALÀ

Ja sabeu que des de fa un temps Google ha modificat substancialment la interfície visual de tots els seus productes. Google Docs no ha estat una excepció. Malauradament, això significa que els tutorials que hi havia sobre l'aplicació han quedat del tot obsolets. Així mateix, existien poques guies en llengua catalana elaborades des del punt de vista dels docents que volen emprar Google Docs a l'aula. És per això que hem volgut omplir aquest buit amb aquest conjunt de materials que esperem que us ajudin a treure el màxim partit d'aquesta poderosa eina.

Els tutorials que trobareu a continuació estan sota una llicència Creative Commons de tipus By, la més oberta que existeix. Això vol dir que els podeu compartir amb qui vulgueu i fer-ne obres derivades (tutorials adaptats als vostres alumnes, per exemple) sempre que en reconegueu l'autoria a l'equip CRP del Servei Educatiu del Prat de Llobregat.


TUTORIALS GOOGLE DOCS

Extra: Una experiència d’aula pel professor Abel Lacruz: “Los formularios de Google Docs como herramienta útil para fomentar las competencias básicas 7 y 8: aprender a aprender y autonomía e iniciativa personal”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada