THAT QUIZ

FONT: ThatQuiz

ThatQuiz és una pàgina web per a professors i alumnes. Permet generar fàcilement exercicis i veure'n els resultats molt ràpidament. En particular, és una bona eina per a l'ensenyament i l'aprenentatge de les matemàtiques, encara que també hi trobareu exercicis de ciències, llengua i geografia.

El projecte es va iniciar a la República Dominicana, on l'autor va passar dos anys com a professor d'informàtica en el liceu Miguel Yangüela de Cabrera. El liceu tenia una aula d'informàtica que s'aprofitava molt poc per a finalitats educatives. No hi havia diners per comprar programari i Internet servia més per distreure els alumnes que per educar-los. Ara ThatQuiz es manté des dels Estats Units.

No és necessari que els alumnes es registrin. Tots els exercicis estan disponibles des de la pàgina principal. Els professors que es vulguin registrar rebran informes sobre les notes i el progrés dels seus alumnes. També tindran accés a més eines educatives, com ara la biblioteca d'exàmens públics. És un servei gratuït.

Requisits: ThatQuiz està optimitzat per funcionar amb Internet Explorer (a partir de la versió 7) o Firefox.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada