NOVA VERSIÓ DEL PROGRAMARI NOTEBOOK PER A LES PISSARRES DIGITALS INTERACTIVES SMART


SMART Technologies anuncia diverses actualitzacions de cop. Els usuaris ja poden descarregar-se o actualitzar (cliqueu aquest enllaç per anar a la pàgina de descàrregues d'Smart) el programari SMART Notebook 11 (de moment només en castellà), el programari d'avaluació SMART Response 2012 i l'edició per a Mac de les eines 3D Tools per SMART Notebook.

També està disponible com a part de l'actualització SMART Ink, una funció de les pantalles interactives SMART Board que permet als usuaris realitzar i desar anotacions amb tinta digital en qualsevol finestra d'aplicació i que millora les prestacions de les eines flotants de les versions anteriors.

SMART Notebook 11 conté un navegador d'Internet mitjançant el qual s'insereixen llocs web actius a les pàgines del Notebook, de manera que no cal sortir en cap moment de l'aplicació per obrir el navegador i visitar un lloc web. També inclou una barra d'eines renovada, molt més adaptable i amb la possibilitat de modificar les propietats de les eines molt més a l'abast.

En el costat negatiu, cal dir que el consum de RAM, la gràfica i el CPU dels ordinadors és superior. És recomanable, per tant, que no actualitzeu a la nova versió si feu servir un netbook amb poques prestacions per treballar amb la PDI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada