RECUPERAR ARXIUS ESBORRATS ACCIDENTALMENT


FONT: PC actual

Sempre és útil disposar d'una eina de recuperació de dades entre la nostra softeca particular per tornar a la vida aquells arxius que esborrem per error d'un pendrive o disc dur. DiskDigger és una aplicació senzilla, però potent, que serveix perfectament a aquests objectius.

Després de descarregar i instal·lar l'aplicació gratuïta, arrencarem el programa i li indicarem quina unitat volem escanejar. Podem optar per un escaneig senzill o per un que sigui més específic. El primer serà molt més ràpid, però el segon ens permetrà especificar els tipus d'arxius que volem localitzar o el sector des del qual volem iniciar l'escaneig.

Després de completar el procés de recerca, el programa ens en mostrarà els resultats, indicant quins fitxers són recuperables i quins no, mostrant fins i tot una vista prèvia d'aquells que podem tornar a la vida des del seu llimb virtual. Per recuperar-los, tan sols hem de clicar l'opció "Desa arxius com a" i triar una destinació, on tornaran a estar al nostre abast.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada