PROSPECCIÓ I PROPOSTES 2012-2013

Us demanem que ompliu aquest formulari de Google Drive amb les dues preguntes que us formulem per tal de preparar amb prou antelació les properes sessions del seminari. Gràcies per la vostra col·laboració.

QUÈ APRENEM A CLASSE DE MÚSICA?

FONT: Educ@conTIC

Fantàstic article de Maria Jesús Camino publicat a Educ@conTIC on lliga el currículum d'aquesta matèria amb els de la restà d'àrees acadèmiques. L'autora intenta donar resposta a algunes qüestions que s'han posat damunt de la taula arran de la nova reforma educativa proposada pel Ministeri d'Educació: tenim clar el poder de la música per educar? Considerem fonamental la música en l'educació de les persones? Què aprenem realment a les classes de música? Us deixo també un vídeo que està circulant aquests dies per la xarxa: "Música, per a què?"

EVERNOTE


FONT: El Blog de TotemGuard

Evernote és una aplicació informàtica destinada a l'organització d'informació a través del desat de notes. N'existeixen versions oficials per a Windows i Mac, i també disposa d'una versió web. Així mateix, Evernote està present a les principals plataformes mòbils (iOS, Android, Windows Phone i BlackBerry). També hi ha una versió no oficial d'Evernote per a Linux totalment funcional anomenada Nevernote. Les notes, fotos, arxius, àudio i pàgines web desades en un aparell emprant Evernote són automàticament sincronitzades en els altres dispositius que un mateix usuari faci servir.