CONVENI CONSORCI-DOCUMENTA


El Consorci d'Educació de Barcelona ha renovat el conveni de col·laboració amb l’empresa Documenta que va signar el passat. Enguany, gràcies a aquest acord, i com a novetat, tots els instituts de secundària públics de Barcelona poden disposar de les llicències Mydocumenta (www.mydocumenta.com) per a tot el professorat i alumnat del centre, gratuïtament i sense limitació temporal.


Els instituts públics de la ciutat que en l'actual curs 2012-2013 vulguin acollir-se a aquesta iniciativa se sumaran als centres que ja utilitzen aquesta plataforma de forma gratuïta des del curs passat gràcies a aquest conveni entre l’empresa Documenta i el Consorci d’Educació. Fa un any es van oferir llicències individuals a un total de 37 centres educatius públics, exactament a tots aquells que l’any anterior van estar donats d'alta al projecte EduCAT de Barcelona.

La plataforma MyDocumenta impulsa un aprenentatge creatiu, actiu i innovador i no demana coneixements tecnològics. El seu objectiu no és substituir els llibres digitals ni les plataformes de gestió, sinó ser el relleu de l'antiga llibreta de classe on els alumnes fan els seus treballs multimèdia.

Pot ser utilitzada per l'alumnat i el professorat com a eina per treballar totes les àrees de tots els nivells educatius.

Com a e-portfoli dels estudiants:

• Treball diari d'alumnes de totes les àrees i nivells.
• Treballs col·laboratius entre alumnes i escoles.

Com a plataforma de recursos audiovisuals del professorat:

• Continguts docents.
• La revista del centre.
• Cursos telemàtics de formació.
• Presentacions en conferències.

Trobareu més informació a:

Pàgina del Consorci d’Educació
http://www.edubcn.cat/tecnologiaeducativa/recursos/plataforma_mydocumenta

Fitxa de MyDocumenta on t’expliquen les seves característiques:
http://www.ktonycia.com/Fitxa_Documenta.pdf

Videotutorials de MyDocumenta:
www.mydocumenta.com/tutorials

Guies en PDF de MyDocumenta:
http://www.mydocumenta.com/web/?q=content/gu%C3%ADas-pdf&language=ca

Com obtenir la llicència:

Els centres que vulguin obtenir la llicència sense limitació temporal han d’adreçar-se als responsables TAC del Consorci d’Educació (al correu electrònic tic-bci@xtec.cat  a l’atenció de Gabriel Núñez o Baltasar Sin) o directament als responsables de la plataforma (a l’atenció del Sr. Andrea Contino, tel 649516806 andrea.contino@mydocumenta.com)

L'empresa Documenta té previst organitzar una o dues jornades informatives pels centres que n’estiguin interessats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada